A la carte

A la carte

Koude voorgerechten

Irish Mor oester no. 4
Dit keurmerk bestaat uit een zeer strikte selectie van hoogwaardige kwaliteitsoesters uit Ierland. De oester heeft een prachtige dikke gladde schelp met een mooie diepe cup en is vol en romig van smaak.

Per stuk € 4,25

Salade van kreeft met Coquille st. Jacques, mango, avocado crème, in vanilleolie gemarineerde trostomaat, wasabi-nootjes en groene tuinkruiden

€ 24,50

Tartaar van Schotse wilde zalm met zalmmousse, gemarineerde groenten, limoencremeux en een vinaigrette van venkel, komkommer en groene appel

€ 18,50

Steak tartaar van het Black Angus rund met een tosti van eendenlever, gebakken kwarteleitje, truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

€ 20,50

Vitello Tonnato Dungesneden zacht gegaarde kalfstaartstuk met een tonijnmayonaise, zwarte olijven en tomaat

€ 17,50

(V) Structuren van tomaat en gemarineerde komkommer met avocadocrème en een vinaigrette van aceto balsamico

€ 16,50

 

 

Soepen

(V)Romige waterkerssoep met gemarineerde en roosterde courgette, crème frâche en profiteroles 

€ 12,50

Licht gebonden romige kreeftensoep met ravioli van kreeft, Stellendamse garnalen, venkel en Pernod

€ 12,50

Warme voor-/tussengerechten

In gistbeslag gefrituurde gamba’s met een saus van gamba’s, tomaat, chilipeper en gekonfijte appel

€ 19,50

Langzaam gegaard buikspek van de Big Green Egg met gebakken appel, stamppotje van ui, bospeen en lente-uit met een saus van Moutarde de Meaux en dragonolie

€ 19,50

Hoofdgerechten

Kreeft
Canadese kreeft met groenten uit het seizoen, gegratineerd met bearnaisesaus en een
jus van schaal- en schelpdieren

Halve € 29,50 / Hele € 49,50

Noordzee tong
In roomboter gebakken Noordzee tong (450-500 gram) met Hollandaisesaus en Stellendamse garnalen

€ Dagprijs

Zeebaars
Op de huid gegrilde zeebaarsfilet met een compote van gestoofde ui, tomaat en geroosterde paprika, lamsoren, canapé van krokante zuurdesem en dragonmayonaise

€ 32,50

(V) Gepofte ui, met een vulling van gemarineerde venkel, crème van zoete bataat, voorjaarsgroenten en pesto van peterselie en amandel

€ 24,50

Kalf
Zacht gegaarde kalfswang met geroosterde uitjes, jonge groenten, pommes fondant en een morillesaus

€ 29,50

Black Angus rund
Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus

€ 32,50

Gebakken eendenlever supplement

€ 7,50

Lam
Lamskoteletjes gegratineerd met grove mosterd, peterselie en broodkruim, gepofte knoflook en een saus van rode wijn.

€ 32,50

Dikke friet met mosterdmayonaise

€ 4,50

Kaas

kazen uit het seizoen van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood en garnituren

Klein (4 soorten) € 10,00 Groot (6 soorten) € 15,00

Nagerechten

Klassieke crème Brûlée met gekarameliseerde amandelen en pralineroomijs

€ 12,50

Etagère van aardbeien en krokante amandeltuille, vanille room, rabarbercompote en ijs van boerenland yoghurt

€ 12,50

Warm chocoladetaartje met een vloeibare ganachevulling, gekarameliseerde banaan, gezouten hazelnoten, pistachecrème en bananenijs

€ 12,50

Wijnarrangement € 7,00 per glas BOB-arrangement € 4,25 per glas

Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het gebeuren dat een product niet voorradig is of de juiste kwaliteit heeft. In overleg met u verzorgen wij dan een passend alternatief.