A la carte

A la carte

Koude voorgerechten

Zeeuwse Platte oesters no. 4
De Zeeuwse Platte wordt geroemd als de Koningin onder de oesters, met een zeer verfijnde smaak.
Deze unieke smaak komt door de verfijnde aroma’s van algen en de vele zonuren die Zeeland rijk is.

Per stuk € 3,85

Salade van kreeft met Coquille st. Jacques, mango, avocado crème, in vanilleolie gemarineerde trostomaat, wasabi-nootjes en groene tuinkruiden

€ 22,50

Tartaar van Schotse wilde zalmfilet met zalmmousse, gemarineerde groenten, limoen cremeux en een vinaigrette van venkel, komkommer en groene appel

€ 17,50

Terrine van eendenlever met dungesneden coppa van wild zwijn, zuurkoolsalade, gekonfijte appel en aceto balsamico

€ 19,50

Steak tartaar van het Black Angus rund met een tosti van eendenlever, gebakken kwarteleitje, truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

€ 19,50

Vitello Tonnato Dungesneden zacht gegaarde kalfstaartstuk van de Lindenhoff Boerderij met een tonijnmayonaise, zwarte olijven, tomaat en artisjok

€ 16,50

Soepen

Pompoensoep met gebakken Coquille st Jacques, geroosterde pompoenpitten, sinaasappel en crème fraîche

€ 12,50

Licht gebonden romige kreeftensoep met ravioli van kreeft, Stellendamse garnalen, venkel en Pernod

€ 12,50

Warme voor-/tussengerechten

In gistbeslag gefrituurde gamba’s met een saus van gamba, tomaat, chilipeper en gekonfijte appel

€ 19,50

Gebraden kwartel met een vulling van brood en groen kruiden, warme witte koolsalade, spekjes en een saus van kriekenbier

€ 19,50

Hoofdgerechten vis

Kreeft
Gegrilde kreeft met groenten uit het seizoen, gegratineerd met bearnaisesaus en een jus van schaal en schelpdieren

Halve € 29,50 / Hele € 49,50

Rogvleugel
Rogvleugelfilet met een garnituur van tomaat, bosui, kappertjes en een botersaus van aceto balsamico

€ 28,50

Snoekbaars
Op de huid gegrilde snoekbaarsfilet met inktvisrisotto, wilde spinazie, pijnboompitten, gedroogde tomaat en een botersaus van heldere tomatensap

€ 28,50

Heilbot
In roomboter gegaarde heilbotfilet met bataat en sinaasappel, gemarineerde venkel en een canapé van zuurdesem, dragonmayonaise en artisjok

€ 31,50

Hoofdgerechten vlees

Gascogne kalf
Zachte gegaarde kalfsukade en kalfsbiefstuk met een crème van crème van pastinaak, in ganzenvet gegaarde en daarna gegrilde Ratte aardappelen en een morillesaus

€ 29,50

Black Angus rund
Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus

€ 32,50

Gebakken eendenlever supplement

€ 7,50

Iberico varken
Op de Big Green Egg gegaarde buikspek, zacht gegaarde wang en secreto met gekarameliseerde appel, klassieke hutspot en een saus van Moutarde de Meaux en dragon

€ 28,50

Hert
Rugfilet van het Veluws hert met zacht gegaarde zuurkool, beignet van appel, bundelzwam, aardappelgratin en een rode wijnsaus

€ 32,50

 

Kaas

Kaas assortiment uit het seizoen met rozijnen- vijgenbrood en garnituren

Klein (4 soorten) € 10,00 Groot (6 soorten) € 15,00

Nagerechten

Warm chocoladetaartje met een vloeibare ganachevulling, gekarameliseerde banaan, gezouten hazelnoten, pistache crème en bananenijs

€ 12,50

Flinterdun warm appeltaartje van Granny Smith frangipane en roomboter korstdeeg met vanillesaus en roomijs

€ 12,50

Klassieke crème brûllée met gekarameliseerde amandelen en praline-roomijs

€ 12,50

Parfait van mango, mangocompote met rode peper, kokos- crémeux en witte chocolade met frisse botersaus van passievrucht

€ 12,50

Wijnarrangement € 7,00 per glas BOB-arrangement € 4,25 per glas

Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het gebeuren dat een product niet voorradig is of de juiste kwaliteit heeft. In overleg met u verzorgen wij dan een passend alternatief.