A la carte

A la carte

Koude voorgerechten

formi´ table oester nr. 4
Deze oester wordt gekweekt op tafels in de Oosterschelde. Het resultaat is een zeer mooi model van de schelp met stevig vlees, zilt met zeewiersmaken.

Per stuk € 4,00

Salade van kreeft met Coquille st. Jacques, mango, quinoa, avocadocrème, mayonaise van inktvis en groene tuinkruiden

€ 24,50

Tartaar van Schotse wilde zalm met zalmmousse, gemarineerde groenten, limoencremeux en een vinaigrette van venkel, komkommer en groene appel

€ 18,50

Steak tartaar van het Black Angus rund met een tosti van eendenlever, gebakken kwarteleitje, truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

€ 20,50

Vitello Tonnato Dungesneden zacht gegaarde kalfstaartstuk met een tonijnmayonaise, zwarte olijven en tomaat

€ 17,50

(V) Structuren van tomaat en gemarineerde komkommer met avocadocrème en een vinaigrette van aceto balsamico

€ 16,50

Soepen

(V) Velouté van witlof met geroosterde en gerookte knolselderij, bosuitjes, profiterolles en truffelroom

€ 12,50

Licht gebonden romige kreeftensoep met ravioli van kreeft, Stellendamse garnalen, venkel en Pernod

€ 12,50

Warme voor-/tussengerechten

In gistbeslag gefrituurde gamba’s met een saus van gamba’s, tomaat, chilipeper en gekonfijte appel

€ 19,50

Halve roodpoot patrijs met zuurkool, op de Big Green Egg gegaard buikspek, gegrilde rookworst en een jus van grove mosterd en dragon

€ 19,50

Hoofdgerechten

Kreeft
Canadese kreeft met groenten uit het seizoen, gegratineerd met bearnaisesaus en een
jus van schaal- en schelpdieren

Halve € 29,50 / Hele € 49,50

Noordzee tong
In roomboter gebakken Noordzee tong (450-500 gram) met Hollandaisesaus en Stellendamse garnalen

€ Dagprijs

Rogvleugel
Gebakken rogvleugelfilet met een garnituur van bosui, trostomaatjes en kappertjes met wilde spinazie, canapé van krokante zuurdesem en een botersaus van aceto balsamico

€ 32,50

(V) Gepofte ui, met een vulling van gemarineerde venkel, crème van zoete bataat, voorjaarsgroenten en pesto van peterselie en amandel

€ 24,50

Kalf
Zacht gegaarde kalfswang met krokante nootjes kalfszwezerik, pommes fondant, crème van bataat & sinaasappel, seizoengroeneten en een morillesaus

€ 29,50

Black Angus rund
Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus

€ 32,50

Gebakken eendenlever supplement

€ 7,50

Hertenkalf
Hertenbiefstuk en hertensukade met een saus van rode wijn, lavasolie, vossenbessen en seizoengroenten

€ 29,50

Dikke friet met mosterdmayonaise

€ 4,50

Kaas

Internationaal kaasplateau van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood

4 soorten € 10,00 / Groot 6 soorten € 15,00

Nagerechten

Crème Brûlée met lavendel, gesuikerde sinaasappelschilletjes en vanilleroomijs

€ 12,50

Flinterdun warm appeltaartje van Granny Smith appel, roomboterkorstdeeg en frangipan met vanillesaus en pralineroomijs

€ 12,50

Warm chocoladetaartje met een vloeibare ganachevulling, gekarameliseerde banaan, gezouten hazelnoten, pistachecrème en bananenijs

€ 12,50

Wijnarrangement € 7,00 per glas BOB-arrangement € 4,25 per glas

Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het gebeuren dat een product niet voorradig is of de juiste kwaliteit heeft. In overleg met u verzorgen wij dan een passend alternatief.