A la carte

A la carte

Koude voorgerechten

Oisri oesters no.3
Ierse oester die geimporteerd worden naar Yerseke waar deze verwaterd worden in de Oosterschelde. Op dit moment de lekkerste oester, vol van smaak door de aroma’s van algen en wieren op de voedingsbodem vanwaar ze vandaan komen.

Per stuk € 3,75

Salade van kreeft met Coquille st. Jacques, mango, avocado crème, in vanilleolie gemarineerde trostomaat, wasabi-nootjes en groene tuinkruiden

€ 22,50

Tartaar van Schotse wilde zalmfilet met zalmmousse, gemarineerde groenten, limoen cremeux en een vinaigrette van venkel, komkommer en groene appel

€ 17,50

Terrine van eendenlever met dungesneden coppa van wild zwijn, zuurkoolsalade, gekonfijte appel en aceto balsamico

€ 19,50

Steak tartaar van het Black Angus rund met een tosti van eendenlever, gebakken kwarteleitje, truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

€ 18,50

Vitello Tonnato Dungesneden zacht gegaarde kalfstaartstuk van de Lindenhoff Boerderij met een tonijnmayonaise, zwarte olijven, tomaat en artisjok

€ 15,50

Soepen

Licht gebonden witlofsoep met een garnituur van Roodpootpatrijs, truffelroom en profiterolles

€ 10,50

Licht gebonden romige kreeftensoep met ravioli van kreeft, Stellendamse garnalen en Pernod

€ 12,50

Warme voor-/tussengerechten

In gistbeslag gefrituurde gamba’s met een saus van gamba, tomaat, chilipeper en gekonfijte appel

€ 19,50

Hollandse Haas
Klassieke Hazenpeper met een schuim van aardappel, aardappelkaantjes en rode kool 

€ 19,50

Hoofdgerechten vis

Kreeft
Gegrilde kreeft met groenten uit het seizoen, gegratineerd met bearnaisesaus en een jus van schaal en schelpdieren

Halve € 29,50 / Hele € 49,50

Rogvleugel
Rogvleugelfilet met een garnituur van tomaat, bosui, kappertjes en een botersaus van aceto balsamico

€ 28,50

Noordzee tong
In roomboter gebakken Noordzee tong ( 400 gram ) met seizoen groenten en pommes frites

Dagprijs

Griet
In beurre noisette gebakken grietfilet met hollandaisesaus, Stellendamse garnalen, wilde spinazie en een canapé van zuurdesem met dragonmayonaise

€ 32,50

Hoofdgerechten vlees

Gascogne kalf
Zachte gegaarde kalfsukade en kalfsbiefstuk met een crème van crème van artisjok, in ganzenvet gegaarde en daarna gegrilde Ratte aardappelen en een morillesaus

€ 29,50

Black Angus rund
Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus

€ 32,50

Gebakken eendenlever supplement

€ 7,50

Fazant
Borstfilet en gekonfijte bout op Elzasser wijze met zuurkool, buikspek, gegrilde rookworst, aardappel en saus van Moutarde de Meaux

€ 28,50

Hertenkalf
Medaillons van hertenkalf rug filet met rode wijnsaus, vossenbessen en seizoengroenten

€ 31,50

 

Kaas

Kaas assortiment van de Lindenhoff boerderij met noten- vijgenbrood en garnituren

Klein (4 soorten) € 10,00
Groot (6 soorten) € 15,00

Nagerechten

Warm chocoladetaartje met een vloeibare ganachevulling, cremeux van abrikoos, bros van witte chocolade, vanille-ijs en chocoladeschuim

€ 12,50

Gemarineerde ananas uit de oven met een vulling van frangi pan, rietsuiker en bruine rum, krokante kletskop, vanillesaus en roomijs

€ 12,50

Klassieke crème brûllée met gekarameliseerde amandelen en praline-roomijs

€ 12,50

Parfait van mango, mangocompote met rode peper, kokos- crémeux en witte chocolade met frisse botersaus van passievrucht

€ 12,50

Wijnarrangement € 7,00 per glas BOB-arrangement € 4,25 per glas

Door het gebruik van dagverse ingrediënten kan het gebeuren dat een product niet voorradig is of de juiste kwaliteit heeft. In overleg met u verzorgen wij dan een passend alternatief.