BBQ Zuid-Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

BBQ Zuid Holland

Wie een BBQ wil organiseren op een prachtige locatie in Zuid-Holland, kan hiervoor terecht bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam. Aan de achterzijde van ons restaurant hebben wij namelijk een sfeervolle tuin, wat een uitermate geschikte locatie is voor het houden van feesten, partijen en besloten diners. Doordat we achter ons restaurant ook beschikken over een serre, die geheel is ingericht in landelijke stijl, bent u bij ons restaurant niet afhankelijk van het weer. Zelfs wanneer het regent, hoeft uw gezellige BBQ dus niet in het water te vallen bij Restaurant De Wachter in Zuid-Holland.

Geniet van een feest met een heerlijke BBQ bij Restaurant De Wachter in Zuid Holland

Heeft u iets te vieren? Dan doet u dat natuurlijk met een heerlijke volledig verzorgde BBQ in Zuid-Holland! In de tuin van Restaurant De Wachter kunt u terecht met wel 200 personen. Ook met een kleiner feestje bent u bij ons uiteraard van harte welkom. Zo is ons heerlijke BBQ arrangement al te boeken vanaf 20 personen. Hierbij hoeft u helemaal niets zelf te doen. Wij verzorgen voor u een buffet met diverse soorten vlees en vis, maar ook met de lekkerste salades.

Sfeervol decor voor uw feest

Een onvergetelijk feestje organiseert u bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam. Wij bieden u een sfeervol decor voor een gezellig feestje met een heerlijke BBQ. Viert u uw feest binnenkort ook bij Restaurant De Wachter? Bel dan naar 078-6990177 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wij vertellen u graag meer over de diverse mogelijkheden die wij bieden.