Bedrijfsuitje Zuid Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Bedrijfsuitje Zuid Holland

Organiseert u een bedrijfsuitje in Zuid-Holland? Dan is Restaurant De Wachter de locatie die u zoekt. Wij bieden namelijk een sfeervol decor voor diverse feesten en partijen. Bij lekker weer in de zomer kunt u hiervoor terecht in onze prachtige tuin met landelijk terras. Ook wanneer het wat minder weer is, is er geen probleem. Aan de achterzijde van ons restaurant hebben we namelijk een serre die ook geheel in landelijke stijl is gebouwd en ingericht. Hiermee bieden wij gedurende het hele jaar de ideale locatie voor een gezellig bedrijfsuitje in Zuid-Holland.

Een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten, bij Restaurant De Wachter in Zuid-Holland

Ieder soort bedrijf, zowel groot als klein, kan terecht bij Restaurant De Wachter voor een gezellig bedrijfsuitje in Zuid-Holland. Wij bieden namelijk ruimte voor partijen met tot wel 200 mensen. Uw uitje kan door ons volledig verzorgd worden. Zo kunt u niet alleen rekenen op de lekkerste drankjes, maar kunt u ook heerlijk eten bij ons. Wat dacht u bijvoorbeeld van een barbecue-buffet, een stamppotten buffet of een warm en koud buffet. Deze buffetten zijn ook nog eens uit te breiden met soepen en desserts. Een goed gevulde maag is natuurlijk wel zo fijn tijdens een bedrijfsuitje.

Organiseer uw bedrijfsuitje bij Restaurant De Wachter!

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden om een gezellig bedrijfsuitje te organiseren in de sfeervolle tuin of serre van Restaurant De Wachter in Zuid-Holland? Bel dan naar 078-6990177 en wij vertellen u met plezier wat wij voor u kunnen betekenen.