Bijzonder uit eten Zuid Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Bijzonder uit eten Zuid Holland

Wilt u een keertje echt bijzonder uit eten in Zuid-Holland? Dan moet u echt eens langskomen bij Restaurant De Wachter in het centrum van Alblasserdam! Wij willen u in ons restaurant graag een bijzondere ervaring meegeven door middel van kwaliteit in product en gastvrijheid. Zo koken wij uitsluitend met natuurzuivere streekproducten waarbij we de seizoenen respecteren. Hierdoor worden culinaire tradities en ambacht in stand gehouden.

Bijzonder uit eten in een sfeervol restaurant in Zuid-Holland

Wat een avondje uit eten bij Restaurant de wachter in Zuid-Holland zo bijzonder maakt? Dat is meer dan alleen het koken met streekproducten. Een avond in Restaurant De Wachter is namelijk een ware ervaring. Dit heeft te maken met de sfeer die hangt in ons restaurant. In ons restaurant geniet u namelijk van een warme uitstraling. Er hangt dan ook een gezellige, rustige sfeer. Is het lekker weer, dan is het ook goed vertoeven op het terras van Restaurant De Wachter, dat geheel in landelijke stijl is ingericht. Dat maakt een avond uit eten in Zuid-Holland pas echt bijzonder.

Reserveer en kom gezellig bij ons eten

Komt u naar Restaurant De Wachter om onze warme sfeer te ervaren en te genieten van onze streekproducten? Maak dan direct een reservering door te bellen naar 078-6990177. Wij heten u van harte welkom in ons unieke restaurant.