FAQ - Restaurant de Wachter

Waar vind ik een heerlijk restaurant?

Wanneer moet ik reserveren voor een restaurant?

Het is altijd verstandig om tijdig een tafel in een restaurant te reserveren. Dit kan één dag van tevoren, maar ook enkele dagen of weken van tevoren. Zo bent u verzekerd van een tafel op de gewenste datum. Bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam reserveert u eenvoudig online of u neemt telefonisch contact op.

Hoe moet ik reserveren voor een restaurant?

Bij een restaurant kunt u op diverse manieren reserveren. Tegenwoordig kunt u vaak via de website van een restaurant reserveren. Via een formulier vult u de gewenste datum, de grootte van uw gezelschap en het tijdstip dat u wilt reserveren in. U verzendt het formulier en uw reservering is bevestigd. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch een tafel reserveren.

Kan ik met een grote groep eten bij een restaurant?

Ja, bij veel restaurants kunt u met een grote groep eten. Ook bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam. Wij bieden een á la carte menu tot aan 50 gasten en voor grote(re) gezelschappen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld, zoals een BBQ arrangement, diverse soorten buffetten en high tea’s.

Grote(re) gezelschappen nemen plaats in de overdekte, verwarmde binnentuin waarbij u bent voorzien van eigen voorzieningen en meubilair. In de winterperiode kunnen er maximaal 60 personen terecht en in de zomerperiode van april tot en met oktober is er plek voor 200 gasten. Zo is het een ideale locatie voor het houden van bijeenkomsten, feesten en partijen.

Bij welk restaurant kan ik high tea’en?

Bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam kunt u high tea’en. Dagelijks kunt u op reservering van 12.00 uur tot 17.00 uur genieten van een compleet verzorgde high tea. De high tea is voor zowel kleine als grote(re) gezelschappen en kan bij een grote groep ook als buffetvorm gepresenteerd worden. U krijgt tal van zoete en hartige hapjes voorgeschoteld waar u en uw gezelschap gegarandeerd van zullen genieten.

Naast dat u bij Restaurant De Wachter kunt genieten van een high tea, bieden wij u ook een verzorgde high wine aan. Hier krijgt u vier verrassende amusegerechten met een bijpassende, heerlijke wijn.

Bij welk restaurant kan ik buiten eten?

Bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam kunt u in de tuinkamer en op het terras plaatsnemen om te eten. In het zomerseizoen kunt op ons terras, omgeven door een prachtige tuin, genieten van een hapje en een drankje. U kunt ontspannen in een sfeervolle omgeving. Zijn de weersomstandigheden niet gunstig? Dan neemt u plaats in de vernieuwde, verwarmde tuinkamer en heeft u toch het gevoel dat u buiten bent.

Wat kost een drie gangen menu?

Een drie gangen menu bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam kost € 37,50. Het menu wordt dagelijks zorgvuldig samengesteld met dagverse seizoensproducten die de markt die dag heeft te bieden. Bent u vegetarisch? Dat is geen probleem. Ook voor de vegetariërs wordt een menu samengesteld.

Bij Restaurant De Wachter kunt u ook een vier-, vijf- of zes gangen diner bestellen. Onze koks maken gebruik van ambachtelijke, natuurzuivere streek- en seizoensproducten.

Welk restaurant heeft een twee gangen lunch menu?

Restaurant De Wachter biedt dagelijks tot 14.00 uur een twee gangen lunch menu van € 29,50. Het menu is zorgvuldig samengesteld door onze gepassioneerde kok en bestaat uit dagverse streek- en seizoensproducten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het drie gangen lunch menu of gebruikmaken van het á la carte menu.

Wat kost een barbecue buffet?

Een standaard barbecue buffet bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam kost € 27,50 per persoon en een barbecue buffet de luxe kost € 37,50 per persoon. Een barbecue buffet wordt volledig voor u verzorgt met heerlijke vis- en vleesgerechten, frisse salades en bijbehorende sauzen. Daarnaast kunt u voor een kleine meerprijs nog een lekker dessert kiezen. Het barbecue buffet is te reserveren vanaf 20 personen.

Welk restaurant heeft goede visgerechten?

In de menukaart van Restaurant De Wachter in Alblasserdam vindt u heerlijke visgerechten. In zowel de voor-, tussen- als hoofdgerechten zijn diverse vissoorten opgenomen. Van medaillons van zeeduivelfilet tot oesters en van gebakken Noordzee tong tot huisgemaakte gerookte zalm: alle culinaire visgerechten worden in ons restaurant geserveerd. Ook in de buffetten en barbecue arrangementen zijn visgerechten opgenomen.

Welk restaurant heeft goede vleesgerechten?

Bij Restaurant De Wachter in Alblasserdam worden goede vleesgerechten geserveerd. In de voor-, tussen- en hoofdgerechten heeft u de keuze uit diverse soorten vlees. Denk aan Vitello Tonnato, borstfilet, Black Angus steak en borstfilet van fazantenhen. Bij de vleesgerechten worden bijbehorende supplementen geserveerd. Ook in de groepsarrangementen zijn verschillende vleesgerechten opgenomen.