Groepsarrangementen Zuid Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Groepsarrangementen Zuid Holland

We hebben een groot aanbod aan groepsarrangementen bij Restaurant De Wachter in Zuid-Holland. Dit maakt ons dan ook de ideale plaats voor bijvoorbeeld een personeelsuitje, bruiloft, jubileum of ander soort evenement. Wij bieden in onze prachtige landelijk ingerichte tuin ruimte voor groepen van 20 tot 200 mensen.

Talloze opties voor groepsarrangementen bij Restaurant De Wachter in Zuid-Holland

Bij Restaurant De Wachter in Zuid-Holland bieden we groepsarrangementen aan voor een lekker drankje, waarbij u de mogelijkheid heeft om voor bepaalde tijd onbeperkt drankjes af te nemen. Ook wanneer u met uw gasten wilt genieten van een heerlijke maaltijd bieden wij daar verschillende opties voor. Zo kunt u bij ons terecht voor een klassiek warm/koud buffet, maar ook voor themabuffetten als het stamppotten buffet en zelfs voor een BBQ buffet. Deze zijn vervolgens ook nog eens uit te breiden met soepen of een dessert buffet. Zoals u ziet kunnen wij u met Restaurant De Wachter in Zuid-Holland een ruim aanbod aan groepsarrangementen aanbieden.

Boek direct uw groepsarrangement

Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten eens echt trakteren op een heerlijke avond? Daarvoor gaat u naar Restaurant De Wachter. Wij bieden u en uw gasten de heerlijkste gerechten aan die bestaan uit uitsluitend verse en lokale producten. Hier kunt u natuurlijk ook een lekker drankje bij verwachten. Bel dus naar 078-6990177 om direct een groepsarrangement te boeken! Ook bent u natuurlijk altijd welkom in ons restaurant om de mogelijkheden te bespreken en een groepsarrangement te boeken.

Interesse in een groepsarrangement?

Vul dan het onderstaande formulier in.