Thuismenu - Restaurant de Wachter

Thuismenu

Thuismenu

Diner à la Maison

De onderdelen van de gerechten worden koud aangeleverd en zijn zo voorbereid en uitgewerkt dat u met enkele handelingen het Restaurant “De Wachter” gevoel in huis haalt.

Op deze manier kunt u thuis genieten van onze gerechten, zoals u gewend bent, gewoon aan uw eigen keukentafel!

Voor dieetwensen of vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
U kunt u bestelling ophalen tussen 15:00 uur en 19:00 uur.

Per bestelling krijgt u één broodbol van het huis.

Menu Du Chef 
(Geldig vanaf dinsdag 13 april tot en met zaterdag 24 april)

Terrine van gekookte asperges en boerenbeenham met ei-garnituur, peterselie en een mosterdvinaigrette
***
Licht gebonden romige venkelsoep met een garnituur van warm gerookte zalm en bleekselderij
***
Zacht gegaarde kalfssukade, kalfsoester, romige morillesaus, voorjaarsgroenten en pommes carré
***
Desserttaartje van verse aardbeien, boerenland yoghurt, witte chocolade en crème suisse

Drie gangen Menu du Chef à € 37,50 p.p.
Terrine asperge / Kalf / Dessert

Vier gangen Menu du Chef à € 45,00 p.p.
Terrine asperge / Venkelsoep / Kalf / Dessert

Uitbreiding menu:

Asperges
Supplement Hollandse AA asperges met ei-garnituur, peterselie en boterjus
5 stuks á € 9,50

Broodbol “De Wachter”
Extra broodbol met gezouten boter, olijfolie en zeezout
€ 4,50

Selectie internationale kazen
Vijf kazen van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met garnituren
€ 12,50

Lekkers voor bij de Koffie & thee
Vier stuks zoete lekkernijen
€ 4,50

Gaat uw voorkeur uit naar vegetarisch en/of heeft u dieetwensen, laat het ons weten!

A la carte Maison

Per bestelling krijgt u één broodbol van het huis.
Wij adviseren om voor maximaal twee personen a la carte gerechten te bestellen.
i.v.m. de verschillende bereidingswijzen van de gerechten.

Voorgerechten

(V) Salade van couscous, courgette en zoetzure zilveruitje van de barbecue met een couillie van groene en rode paprika
€ 14,50

Formi´ table oester nr. 4 (geopend)
Deze oester wordt gekweekt op tafels in de Oosterschelde. Het resultaat is een zeer mooi model van de schelp met stevig vlees, zilt met zeewiersmaken.
Per stuk € 3,50

Tartaar van gemarineerde en gerookte zalm, zalmmousse, crèmeux van limoen, gemarineerde groenten en dilleolie
€ 16,50

Mousse van kabeljauw, aardappel en amandel, kreeft, preilinten, zoet zure groenten en een coulis van waterkers
€ 17,50

Steak tartaar van Black Angus rund met een tosti van eendenlever, kwarteleitje, truffelmayonaise en geroosterde ui
€ 18,50

Terrine van zacht gegaarde varkensprocureur met bospaddenstoelen, crèmeux van eendenlever, Iberico-ham, zuurkoolsalade en een truffelvinaigrette
€ 16,50

Vitello Tonnato
Dungesneden zacht gegaard kalfsstaartstuk met een mousse van tonijn, zwarte olijvencrème en gedroogde trostomaatjes
€ 15,50

Soepen

Licht gebonden romige kreeftensoep met gegrilde Coquille st. Jacques, Stellendamse garnalen, bosuitjes, venkel en Pernod
€ 11,50

Velouté van selderij met een garnituur van kwartel, pistache en truffel
€ 9,50

Hoofdgerechten

(V) Lasagne van knolselderij, champignons en Parmezaanse kaas, crème van bloemkool en geroosterde bospeen
€ 20,50

Op de huid gebakken filet van skrei- kabeljauw met spaghetti van chioggia biet en een botersaus van jonge prei
€ 24,50

Gegratineerde hele kreeft met groenten uit het seizoen
€ 42,50

(Seizoensspecial)
Asperge Flamande
Gekookte AA asperges, beenham, aardappel, peterselie, ei en botersaus
€ 24,50

Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus 
€ 32,50

Gevulde parelhoenderfilet verpakt in bladerdeeg met morilleroomsaus en garnituren
€ 24,50

Zacht gegaarde wang en buikspek van het scharrelvarken met een garnituur van aardappel, appel, ui, gekonfijte wortel en een saus van kriekenbier
€ 24,50

Desserts

Mousse van blauwe bes, yoghurt en witte chocolade met krokante amandel en een compote van blauwe bessen
€ 8,50

Dessert taartje van vanille, witte chocolade, roodfruit en een roodfruit compote
€ 8,50

Savarin van mango met blondie, compote van mango, passievrucht & chilipeper, cocos-crèmeux en een botersaus van passievrucht
€ 8,50

Warm puur chocoladetaartje met een vloeibare ganache vulling, in karamel ingelegde banaan, citroen en passievrucht
€ 8,50

(V) = Vegetarische gerechten


High tea 
à la Maison € 25,- p.p.

Wilt u uw high tea eerder afhalen dan 15:00 uur, geef dit dan aan bij uw bestelling.

Diverse hartige sandwiches vis & vlees
Soep van de dag
Quiche van mozzarella, tomaat en basilicum
Scones met luchtige room en vruchtenjam
Brownie
Muffin
Petit four
Aardbeien cake puntje
Ronnefeldt thee