Thuismenu - Restaurant de Wachter

Thuismenu

Thuismenu

Diner à la Maison

De onderdelen van de gerechten worden koud aangeleverd en zijn zo voorbereid en uitgewerkt dat u met enkele handelingen het Restaurant “De Wachter” gevoel in huis haalt.

Op deze manier kunt u thuis genieten van onze gerechten, zoals u gewend bent, gewoon aan uw eigen keukentafel!

Voor dieetwensen of vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
U kunt u bestelling ophalen tussen 15:00 uur en 19:30 uur.

Menu Du Chef 
(Geldig van 19 januari tot en met 30 januari)

Tartaar van gemarineerde en gerookte zalm, zalmmousse, crèmeux van limoen, gemarineerde groenten en dilleolie
***
Licht gebonden romige kreeftensoep met gegrilde Coquille st. Jacques, bosuitjes, venkel en Pernod
***
Zacht gegaard Australisch Grain Fed Rundersukade met een taartje van roomboterkorstdeeg, rodekool, aardappel en een rode wijnsaus
***
Mousse van mango met een hart van cocos, pure chocolade en een compote van mango, passievrucht en chilipeper

Drie gangen Menu du Chef à € 37,50 p.p.
Zalm / Rundersukade / Dessert
Vier gangen Menu du Chef à € 45,00 p.p.
Zalm / Kreeftensoep / Rundersukade / Dessert 

Uitbreiding menu:
Vijf kazen van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met garnituren € 12,50 p.p.
Vier zoete lekkernijen € 4,50 p.p.

Gaat uw voorkeur uit naar vegetarisch en/of heeft u dieetwensen, laat het ons weten!

A la carte Maison


Wij adviseren om voor maximaal twee personen a la carte gerechten te bestellen.
i.v.m. de verschillende bereidingswijzen van de gerechten.

Voorgerechten

(V) Structuren van tomaat en komkommer met avocado crème en een vinaigrette van aceto balsamico
€ 14,50

Formi´ table oester nr. 4 (geopend)
Deze oester wordt gekweekt op tafels in de Oosterschelde. Het resultaat is een zeer mooi model van de schelp met stevig vlees, zilt met zeewiersmaken.
Per stuk € 3,50

Mousse van kabeljauw, aardappel en amandel, kreeft, preilinten, zoet zure groenten en een coulis van waterkers
€ 17,50

Vitello Tonnato
Dungesneden zacht gegaard kalfsstaartstuk met een mousse van tonijn, zwarte olijvencrème en gedroogde trostomaatjes
€ 16,50

Terrine van wild zwijn, bospaddenstoelen en aceto balsamico met iberico ham, gekarameliseerde kastanjes en een truffelvinaigrette
€ 15,50

Steak tartaar van Black Angus rund met een tosti van eendenlever, kwarteleitje, truffelmayonaise en geroosterde ui
€ 18,50

Soepen

Velouté van witlof met een garnituur van patrijs, bosuitjes, profiterolles en truffelroom
€ 9,50

Mosterdsoep met een medaillon van zeeduivel, katenspek en dragonolie
€ 9,50

Licht gebonden romige kreeftensoep met gegrilde Coquille st. Jacques, Stellendamse garnalen, bosuitjes, venkel en Pernod
€ 11,50

Hoofdgerechten

(V) Geroosterd en daarna gegratineerde bloemkool met Parmezaanse kaas, La Ratte aardappel, bataat crème en dragonolie
€ 20,50

Gegratineerde kabeljauwrugfilet met een korstje van gedroogde tomaat, hazelnoot en peterselie, stampotje van aardappel & prei en witte wijnsaus
€ 24,50

Gegratineerde hele kreeft met groenten uit het seizoen
€ 42,50

Hertenrugfilet en croûte met rode wijnsaus en cranberry’s
€ 27,50

Zuurkool op Elzasser wijze met patrijs, langzaam gegaarde buikspek, gegrilde rookworst en grove mosterd
€ 24,50

Parelhoenfilet met een vulling van eendenlever & pistachenootjes, polenta, seizoensgroenten en een romige morillesaus
€ 24,50

Zachte gegaard kalfswang met een stampotje van spruitjes, krokante spekjes en een saus van grove mosterd & dragon-olie
€ 24,50

Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus 
€ 32,50

Dessert

Savarin van vanille en pistache, compote van appel & rozijnen, crèmeux van stoofpeer en een crumble van speculaas
€ 8,50

Dessert taartje van vanille, witte chocolade en vers fruit en rood fruitcompote
€ 8,50

Dessert van banaan, pure chocolade, witte rum en karamel
€ 8,50

(V) = Vegetarische gerechten


High tea 
à la Maison € 25,- p.p.

Wilt u uw high tea eerder afhalen dan 15:00 uur, geef dit dan aan bij uw bestelling.

Diverse hartige sandwiches vis & vlees
Soep van de dag
Quiche van mozzarella, tomaat en basilicum
Scones met luchtige room en vruchtenjam
Brownies
Muffins
Petit fours
Aardbeien cake puntjes
Ronnefeldt thee