Thuismenu

Thuismenu

Diner à la Maison

De onderdelen van de gerechten worden koud aangeleverd en zijn zo voorbereid en uitgewerkt dat u met enkele handelingen het Restaurant “De Wachter” gevoel in huis haalt.

Op deze manier kunt u thuis genieten van onze gerechten, zoals u gewend bent, gewoon aan uw eigen keukentafel!

Voor dieetwensen of vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
U kunt u bestelling ophalen tussen 15:00 uur en 19:30 uur, minimaal 24 uur van tevoren bestellen


Menu du Chef


(Geldig tot en met zaterdag 24 oktober)

Gekonfijte eendenbout, gerookte eendenborst en een crèmeux van eendenlever met vijgencompote, aceto balsamico zoetzure groenten en geplukte tuinkruiden
***
Licht gebonden romige witlofsoep met Coquille st Jacques, bosuitjes, profiteroles en truffelroom
***
Hertenbiefstuk en hertensukade met rode wijnsaus, vossenbessen en seizoengroenten
***
Blondi met een mousse van pure chocolade, crèmeux van peer en witte rum, stoofpeertje en praline

Drie gangen Menu du Chef à € 35,00 p.p.
Eend / Hert / Dessert
Vier gangen Menu du Chef à € 45,00 p.p.
Eend / Witlof-Coquille / Hert / Dessert

Extra uitbreiding menu:
Vijf kazen uit het seizoen van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle
€ 10,00 p.p.
Vier stuks zoete lekkernijen
€ 4,50 p.p.

A la carte Maison 


(Minimaal 24 uur van tevoren bestellen)
Voorgerechten

(V) Structuren van tomaat en komkommer met avocado crème en een vinaigrette van
aceto balsamico
€ 14,50

Formi´ table oester nr. 4
Deze oester wordt gekweekt op tafels in de Oosterschelde. Het resultaat is een zeer mooi model van de schelp met stevig vlees, zilt met zeewiersmaken.
Per stuk € 3,50

Tartaar van gemarineerde en gerookte zalm, zalmmousse, cremeux van limoen, gemarineerde groenten en een vinaigrette van komkommer, venkel en groene appel
€ 16,50

Vitello Tonnato Dungesneden zacht gegaarde kalfstaartstuk met een tonijnmayonaise, zwarte olijven en tomaat
€ 16,50

Steak tartaar van Black Angus rund met een tosti van eendenlever, kwarteleitje, truffelmayonaise en geroosterde ui
€ 18,50

(V) Velouté van witlof met geroosterde en gerookte knolselderij, bosuitjes, profiterolles en truffelroom
€ 9,50

Licht gebonden romige kreeftensoep met ravioli van kreeft, Stellendamse garnalen, bosuitjes, venkel en Pernod
€ 11,50
***

Hoofdgerechten

(V) Gepofte ui met een vulling van gemarineerde venkel, crème van zoete bataat en een pesto van peterselie en amandel
€ 20,50

Op de huid gegrilde zeebaarsfilet met compote van gestoofde ui, tomaat en geroosterde paprika wilde spinazie, seizoensgroenten, witte wijnsaus en dragonolie
€ 26,50

Gegratineerde hele kreeft met groenten uit het seizoen
€ 42,50

Zacht gegaarde kalfswang met geroosterde uitjes, jonge groenten, pommes fondant en een
morillesaus
€ 24,50

Parelhoenfilet met een vulling van eendenlever “en croute”, romige morillesaus, seizoensgroenten en Pommes fondant
€ 25,50

Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus
€ 32,50

Dessert
Brownie van pure chocolade met een mousse van mango, mango compote, rode peper en
cocos cremeux
€ 8,50

Dessert taartje van vanille, witte chocolade en vers fruit en rood fruitcompote
€ 8,50
(V) = Vegetarische gerechten


High tea 
à la Maison € 25,- p.p.

Diverse hartige sandwiches vis & vlees
Soepje & Quiche
Diversen Zoette lekkernijen
Ronnefeldt thee