Thuismenu

Thuismenu

Diner à la Maison

De onderdelen van de gerechten worden koud aangeleverd en zijn zo voorbereid en uitgewerkt dat u met enkele handelingen het Restaurant “De Wachter” gevoel in huis haalt.

Op deze manier kunt u thuis genieten van onze gerechten, zoals u gewend bent, gewoon aan uw eigen keukentafel!

Voor dieetwensen of vragen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.
Als het niet tot de mogelijkheden behoort om uw bestelling zelf op te komen halen dan komen wij deze graag bij u bezorgen.
U kunt u bestelling ophalen tussen 15:00 uur en 17:30 uur.

Menu du Chef

(Minimaal 24 uur van tevoren bestellen)

Vier gangen Menu du Chef

Gemarineerde en daarna geroosterde watermeloen met Ibericoham, burata, geroosterde nootjes en een vinaigrette van watermeloen en koriander
***
Op de huid gebakken heekfilet met inktvisrisotto, witte wijnsaus, zeekraal en dilleolie
***
Suprême van polderhoen met een vulling van pruimedanten, pommes fondant, seizoensgroenten en een morillesaus
***
Bretonse koek met kersen, cremeaux van kersen en een mousse van citroen en Griekse yoghurt

Drie gangen Menu du Chef à € 35,00 p.p.
Meloen / Polderhoen / Kers

Vier gangen Menu du Chef à € 45,00 p.p.
Meloen / Heekfilet/ Polderhoen/ Kers
* Menu’s inclusief brood.

Extra uitbreiding menu:
Vijf kazen uit het seizoen van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle
€ 10,00 p.p.
Vier stuks zoete lekkernijen
€ 4,50 p.p.

A la carte gerechten voor thuis  

Voorgerechten
(V)
 Structuren van tomaat en komkommer met avocado crème en een vinaigrette van aceto balsamico
€ 14,50
***
Tartaar van gemarineerde en gerookte zalm, zalmmousse, cremeux van limoen, gemarineerde groenten en een vinaigrette van komkommer, venkel en groene appel
€ 16,50
***
Steak tartaar van Black Angus rund met een tosti van eendenlever, kwarteleitje, truffelmayonaise en geroosterde ui
€ 18,50
***
(V) Licht gebonden romige waterkerssoep met geroosterde courgette, asperge en soepsoesjes
€ 9,50
***
Licht gebonden romige kreeftensoep met ravioli van kreeft, Stellendamse garnalen, zeekraal, venkel en Pernod
€ 11,50
***
Hoofdgerechten
(V) 
Gepofte ui met een vulling van gemarineerde venkel, crème van zoete bataat, voorjaarsgroenten en een pesto van peterselie en amandel
€ 19,50
***
Op de huid gegrilde zeebaarsfilet met compote van gestoofde ui, tomaat en geroosterde paprika zeekraal, voorjaarsgroenten, wittewijnsaus en dragonolie
€ 24,50
***
Gegratineerde hele kreeft met groenten uit het seizoen
€ 42,50
***
Zacht gegaarde kalfssukade met Pommes fondant, seizoen groenten, beukenzwammetjes en kalfsjus
€ 24,50
***
Parelhoenfilet met een vulling van eendenlever “en croute”, romige morillesaus, seizoensgroenten en Pommes fondant
€ 24,50
***
Dessert
Brownie van pure chocolade met een savarin van mango, mango compote, rode peper en cocos cremeux
€ 8,50

Bretonse koek met kersen, cremeaux van kersen en een mousse van citroen en Griekse yoghurt
€ 8,50


(V) = Vegetarische gerechten


High tea 
à la Maison € 25,- p.p.

Diverse hartige sandwiches vis & vlees
Soepje & Quiche
Diversen Zoette lekkernijen
Ronnefeldt thee