Partijen - Restaurant de Wachter

Partijen

Partijen

Partijen

Het restaurant op dijkhoogte biedt a la carte ruimte aan 50 gasten, maar voor grote(re) gezelschappen heeft Restaurant “De Wachter” nog een belangrijke troef: de grote deels overdekte verwarmde tuin met geheel verwarmde en af te sluiten tuinkamer. Met zijn eigen voorzieningen en meubilair voor in de winterperiode maximaal 60 gasten en in de zomerperiode van april t/m oktober voor 200 gasten is hier alle plek voor het houden van bijeenkomsten, feesten en partijen.

Ook als trouw locatie heeft men de tuin van Restaurant “De Wachter”inmiddels gevonden en zijn er al vele bruidsparen die hun huwelijk hier in hebben laten zegenen en elkaar het jawoord hebben gegeven.

Bij mooi weer geheel in de open lucht en bij minder weer zijn er mogelijkheden voor het plaatsen van tenten waarbij het zeker niet ten kosten zal gaan van de te verwachte beleving die wij u kunnen bieden.

Zeer populair zijn onze Grill arrangementen waarbij wij gebruik kunnen maken van open vuur  d.m.v.  een hout gestookte O-fire, Big Green Egg en onze Josper Grill.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor besloten Diners, Walking Dinners, Verjaardagen, Recepties en Dessert buffetten, High Tea-, High Wine arrangementen.

Voor de zakelijke markt zijn wij in staat om seminars, bijeenkomsten en vergaderingen te verzorgen in een zeer informele en ontspannen sfeer.