Personeelsuitje Zuid Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Personeelsuitje Zuid Holland

Heeft u binnenkort een personeelsuitje in Zuid-Holland, kom dan eens gezellig langs Restaurant De Wachter. Wij hebben namelijk een prachtige landelijk ingerichte tuin wat een uitermate geschikte locatie is voor het houden van al uw feesten en partijen. Zo kunt u bij ons terecht met een gezelschap van 20 tot wel 200 personen. Ook is aan ons restaurant een serre te vinden die ook geheel in landelijke stijl gebouwd en ingericht is. Zo kunt u zelfs bij regen genieten van een sfeervol personeelsuitje bij Restaurant De Wachter in Zuid-Holland.

Prachtige locatie voor een personeelsuitje in Zuid-Holland

Tijdens uw personeelsfeest wilt u natuurlijk wel kunnen genieten van een lekker drankje. Hiervoor bieden we bij Restaurant De Wachter een speciaal arrangement waarbij u voor bepaalde tijd onbeperkt drankjes kunt afnemen. Wilt u vervolgens een heerlijk hapje eten? Ook daarvoor bieden we verschillende opties, variƫrend van een BBQ buffet tot een stamppotbuffet, afgesloten met een waar dessertbuffet. Op deze manier kunt u uw personeelsuitje compleet laten verzorgen door Restaurant De Wachter in Zuid-Holland.

Ontdek de mogelijkheden voor uw personeelsuitje

Bent u geĆÆnteresseerd in het organiseren van uw personeelsfeest bij Restaurant De Wachter? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 078-6990177 en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Wij kijken er naar uit om een onvergetelijk personeelsuitje te organiseren voor u.