Restaurant Papendrecht - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Restaurant Papendrecht

Restaurant De Wachter is een sfeervol restaurant, gelegen op de Dam in het centrum van Alblasserdam, niet ver van Papendrecht en Alblasserwaard. Het restaurant heeft een stijlvol interieur met een warme uitstraling, een open keuken en een gezellig, heerlijk rustig terras aan de achterzijde van het pand. In deze toegankelijke en sfeervolle ambiance worden klassiek-moderne gerechten geserveerd van uitsluitend verse producten die het seizoen en het liefst ook de omgeving ons bieden.

Restaurant met streekproducten uit omgeving Alblasserdam, Papendrecht en Alblasserwaard

Wij zijn een restaurant, dat is aangesloten bij Euro-Toques Nederland. Dat betekent dat dit restaurant zich houdt aan de ‘code van eer’, kookt met natuurzuivere streekproducten en de seizoenen daarbij respecteert. Wij behouden culinaire tradities en ambacht en hebben gastvrijheid hoog in het vaandel. U kunt er bij Restaurant De Wachter dan ook altijd van uitgaan dat er een verse maaltijd wordt geserveerd die bestaat uit lokale producten. Dit merkt u dan ook aan de heerlijke smaak van de maaltijd.

Waarom Restaurant De Wachter?

Een wachter moet in onze ogen van goede huizen komen. Hij moet vrijmoedigheid bezitten, geduldig zijn, alert en scherpzinnig. Gedisciplineerd, bereidwillig en trouw. Hij moet waakzaam zijn voor de veiligheid van zichzelf en voor de mensen om hem heen, in de omgeving waar hij geplaatst is. Gezien ons waterrijke gebied en de ligging met zijn lage waard, boezems en rivieren zijn deze eigenschappen al van grote waarde gebleken. Bij ons restaurant in Alblasserdam, gelegen in de buurt van Alblasserwaard en Papendrecht, willen wij u graag dienen en u een bijzondere ervaring meegeven door middel van kwaliteit in product en gastvrijheid. Hierbij zijn de klassieke eigenschappen van een wachter dan ook van groot belang. Dat is hoe wij aan onze naam komen.

Reserveer en kom gezellig langs!

Wilt u ook graag genieten van warme sfeer en de heerlijke verse maaltijden van Restaurant De Wachter? Kom dan gezellig langs bij ons restaurant op de Dam in Alblasserdam, niet verg gelegen van Alblasserwaard en Papendrecht. Wilt u zeker zijn van een plaats, dan kunt u het beste even reserveren. Dit doet u door te bellen naar 078-6990177.