Trouwen Zuid Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Trouwen Zuid Holland

Gaat u binnenkort trouwen in Zuid-Holland, bijvoorbeeld in de omgeving van Alblasserdam en Ridderkerk? Kom dit dan vieren bij Restaurant De Wachter. Wij bieden namelijk de perfecte locatie voor uw bruidsfeest. Of u dit nu groots wilt vieren of juist subtiel wilt houden, het is allemaal mogelijk bij ons. Zo kunt u bij ons terecht met 20 tot wel 200 gasten. Achter ons restaurant beschikken we over een prachtige, volledig in landelijke stijl ingerichte tuin. Hier hangt een warme sfeer, waardoor het een uitermate geschikt decor is voor een gezellige bruiloft. Door uw trouwfeest bij ons te vieren wordt trouwen in Alblasserdam, gelegen in de buurt van Ridderkerk in Zuid-Holland, gegarandeerd een waar succes!

De ideale locatie om te trouwen in Alblasserdam, nabij Ridderkerk in Zuid-Holland

Waarom Restaurant De Wachter de perfecte locatie is voor het vieren van uw bruiloft? Dat komt door de prachtige romantische landelijke sfeer die er hangt in onze tuin. Ook bieden wij u veel verschillende mogelijkheden wanneer u besluit te trouwen in Alblasserdam, gelegen nabij Ridderkerk in Zuid-Holland. Zo wordt deze speciale dag compleet naar uw wensen ingericht. Deze staan natuurlijk centraal tijdens deze bijzondere dag.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Wanneer u besluit uw trouwfeest te organiseren bij Restaurant De Wachter, bieden wij u verschillende opties om deze dag tot de mooiste dag van uw leven te maken. Zo kunt u er niet alleen voor kiezen om onbeperkt drankjes af te nemen, maar kunt u bij ons ook terecht om met uw gasten een heerlijk hapje te eten. Hierbij kunt u kiezen uit verschillende buffetten, van een warm/koud buffet tot aan een BBQ buffet. Voor meer informatie over onze mogelijkheden belt u naar 078-6990177. Wij zetten ons graag voor u in om deze bijzondere dag tot de mooiste dag van uw leven te maken.