Trouwlocaties Zuid Holland - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Trouwlocaties Zuid Holland

Gaat u binnenkort trouwen en bent u zich aan het oriënteren op trouwlocaties in Zuid-Holland, dan zult u zeker eens Restaurant De Wachter in Alblasserwaard moeten overwegen. Achter ons restaurant hebben wij namelijk een prachtige tuin die geheel is ingericht in de landelijke stijl. Dit biedt dan ook een prachtig decor voor uw bruiloft. Ook beschikken we met onze tuin over een serre. Zo kan zelfs regen uw speciale dag niet meer in de weg staan en bent u verzekerd van een geweldig feest op onze trouwlocatie in de buurt van Ridderkerk.

Eén van de meest bijzondere trouwlocaties in Zuid-Holland bevindt zich in Alblasserwaard

Wanneer u besluit om uw bruiloft te vieren op de trouwlocatie van Restaurant De Wachter, nabij Ridderkerk, houdt u uiteraard de regie over deze bijzondere dag in handen. Uw wensen staan hierbij centraal en u heeft bij ons dan ook een uitgebreide keuze aan mogelijkheden. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om voor een bepaalde tijd onbeperkt drankjes af te nemen op onze trouwlocatie nabij Ridderkerk. Ook kunt u uw gasten natuurlijk een hapje te eten aanbieden. U kunt hierbij onder andere kiezen voor een klassiek warm/koud buffet, maar ook voor een BBQ. Deze arrangementen zijn vervolgens ook nog eens uit te breiden door verschillende soepen en desserts. Op deze manier kunt u zelf de maaltijd samenstellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles compleet wordt verzorgd voor u, zodat u optimaal kunt genieten van uw dag. Dit maakt Restaurant De Wachter, te vinden op de Dam in Alblasserwaard, tot één van de meest bijzondere trouwlocaties in Zuid-Holland.

De mogelijkheden voor het vieren van uw bijzondere dag

Waarom u Restaurant De Wachter in Alblasserwaard kiest uit alle trouwlocaties die Zuid-Holland rijk is? Dat doet u vanwege onze unieke sfeer, volledig verzorgde unieke arrangementen en uitgebreide keuze natuurlijk. Dankzij deze ingrediënten zorgen wij ervoor dat u een dag beleeft om nooit meer te vergeten op onze prachtige trouwlocatie in de buurt van Ridderkerk. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij bieden voor u? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en te bellen naar 078-6990177. Wij dragen graag ons steentje bij aan de mooiste dag van uw leven.