Vergaderruimte Alblasserdam - Restaurant de Wachter

Goede service

Parkeer gelegenheid

Heerlijk eten

Vergaderruimte Alblasserdam

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderlocatie in Alblasserdam met een ontspannen sfeer? In de geheel verwarmde en ruime tuinkamer van restaurant de Wachter kunt u voor 60 personen uw seminars, bijeenkomsten en vergaderingen laten verzorgen.

Een bijzondere vergaderruimte in Alblasserdam

Dit mooie restaurant is gelegen op dijkhoogte en beschikt over een prachtige tuin. Als u uw vergadering of andere zakelijke bijeenkomsten bij deze vergaderlocatie in Alblasserdam organiseert, komt u met uw gezelschap te zitten in de mooie tuinkamer. U heeft uitzicht op de mooie achtertuin van restaurant De Wachter. In onze verzorgde tuin heerst een sfeer van rust, waar u even lekker kunt ontspannen. Ideaal voor een fijne pauze tijdens uw vergaderingen door. De tuinkamer is onderdeel van ons terras en dient als onze vaste vergaderruimte in Alblasserdam.

Voor al uw zakelijke bijeenkomsten

Wij zijn als aanbieder van een vergaderlocatie in Alblasserdam gespecialiseerd in het organiseren van informele en zakelijke bijeenkomsten. Denk hierbij aan de volgende zakelijke bijeenkomsten:

  • Seminars
  • Vergaderingen
  • Bijeenkomsten

Natuurlijk kunt u ook voor andere zakelijke bijeenkomsten bij onze vergaderruimte in Alblasserdam terecht! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Combineer het nuttige met het aangename

Bezorg al uw collega’s, zakenrelaties of andere genodigden een tot in de puntjes verzorgde bijeenkomst op onze vergaderlocatie in Alblasserdam en kies voor een van onze cateringsuggesties. Wij bieden meerdere mogelijkheden aan, zoals het verzorgen van een buffet of een walking dinner voor uw gasten.

Reserveer direct

Reserveer direct onze vergaderruimte voor uw zakelijke bijeenkomst in Alblasserdam. Heeft u nog vragen? U kunt ons telefonisch bereiken op 078-6990177. Onze medewerkers staan u graag te woord.