De tuinkamer

Onze landelijke tuinkamer

Aan de achterzijde van ons pand vindt u een aan het restaurant gebouwde en geheel in landelijke stijl opgetrokken tuinkamer. De tuinkamer is een onderdeel van ons terras die geheel afgesloten en verwarmd kan worden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat wij van deze ruimte het gehele jaar door gebruik kunnen maken ongeacht het weer voor maximaal 6o personen. Tot in de late uurtjes op een mooie zomerdag onder de overkapping en evt. met de heather aan genieten van een á la carte diner.

Tuinkamer

Het hele jaar door ondanks de weersverwachtingen is de tuinkamer zeer geschikt voor grotere gezelschappen betreft bijeenkomsten, private dining, feesten en partijen waarbij wij ook service, gastvrijheid en beleving hoog in het vaandel hebben staan.

Terras

Na het winterseizoen kan er weer gegeten worden in de openlucht.

Als u door de tuinkamer heen loopt komt u op ons schitterende aangelegde terras omgeven door een verzorgd en mooi aangelegde tuin. Hier heerst een sfeer van rust waar u zich even kunt ontspannen en onttrekken aan de waan van de dag.

Gebruik makend van onze á la carte kaart voor zowel lunch als diner, onze uitgebreide koffie en theekaart met lekkernijen of genieten van een drankje behoort tot de mogelijkheden.

Met zijn eigen voorzieningen en meubilair voor 200 gasten is hier alle plek voor het houden van bijeenkomsten, feesten, partijen en zeer geschikt als trouwlocatie.

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als diner staan wij voor u klaar!

Wat onze gasten over ons zeggen