Reserveren

Reserveren

Reserveren

Reserveren

Geacht Gast,

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen vanuit onze regering zijn wij genoodzaakt ons restaurant tot nader bericht te sluiten. Een veel omvattend maatregel die van invloed zal zijn op velen.

Wanneer het moment is aangebroken dat wij onze deuren weer voor u te mogen openen, gaan wij onze krachten, energie en creativiteit bundelen.

De veiligheid en gezondheid van onze werknemers en onze gasten staan op nummer één. Wij wensen u alle sterkte in deze moeilijke en onzekere periode en hopen u heel snel weer te verwelkomen in ons restaurant

Team Restaurant “De Wachter

Voor reserveringen t/m 8 personen kunt u gebruik maken van ons reserveringssysteem. Uw reservering is pas definitief als u een bevestiging heeft ontvangen.
Voor reserveringen van grotere groepen kunt u gebruik maken van; Contact of bel naar ons telefoonnummer 078-6990177.

Voor a la carte reserveringen op ons terras beslissen wij op de dag zelf of daar de mogelijkheden voor zijn. Dit is geheel afhankelijk van de weersituatie en de overige reserveringen gelet op grotere groepen en speciale arrangementen.
Natuurlijk doen wij dit alles om het een ieder zoveel mogelijk naar de zin te maken en dat we streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit in uw restaurantbezoek.