Ons Menu

 

Koude voorgerechten

Irish Mór oester no. 3

Per stuk €4,50
  • Strikte selectie van een hoogwaardige kwaliteitsoesters uit Ierland. De oester heeft een prachtige dikke gladde schelp met een mooie diepe cup en is vol en romig van smaak.

Schotse wilde zalm

18,50
  • korstdeeg
  • crème van piccalilly
  • gemarineerde asperge
  • gepekelde citroen en sojaparels
Supplement kaviaar á € 15,00 (10 gram)

Vitello Tonnato

17,50
  • Dungesneden zacht gegaarde Gascogne- kalfsstaartstuk van de Lindenhoff boerderij met een mousse van tonijn
  • gedroogde tomaat
  • zwarte olijvencrème en artisjok

Steak tartaar van het

20,50
  • Simmentaler rund met een tosti van eendenlever
  • gebakken kwarteleitje
  • truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

Rilette van gekonfijte eendenbout

17,50
  • met gerookte eendenborstfilet
  • crèmeux van eendenlever
  • aceto balsamico
  • sinaasappel en een compote van blauwe vijgen

Salade van kreeft

26,50
  • met Coquille st Jacques
  • mango
  • avocado crème
  • in vanilleolie gemarineerde trostomaat
  • mayonaise van inktvis en groene tuinkruiden

Soepen

Krachtige ossenstaartbouillon

12,50
  • met een garnituur van eendenlever
  • oesterzwammen
  • bosui en madeira

Licht gebonden kreeftensoep

12,50
  • met ravioli van kreeft Stellendamse garnalen
  • venkel en Pernod

Warme voor- en tussengerechten

Anjou – duif

19,50
  • Rosé gebraden borstfilet
  • met een gekonfijt en daarna gefrituurd boutje
  • crème van bospeen
  • ingelegde meloesuitjes en een rode portsaus

In gistbeslag gefrituurde gamba’s

19,50
  • met een saus van gamba’s
  • tomaat
  • chilipeper en gekonfijte appel

Hoofdgerechten

Kreeft

Halve/Hele €34,50/52,50
  • Canadese kreeft met groenten uit het seizoen
  • gegratineerd met bearnaisesaus en een jus van schaal- en schelpdieren

In roomboter gebakken medaillons van zeeduivelfilet

32,50
  • met een garnituur van kokkels
  • venkel
  • seizoensgroenten
  • risotto en een witte wijn botersaus

Gebakken rogvleugelfilet

30,50
  • met een garnituur van tomaat
  • bosui en kappertjes
  • een botersaus van aceto balsamico een canapé van krokante zuurdesem en dragonmayonaise

Kamper Lam

32,50
  • Lamskotelet en zacht gegaarde lamsnek met een rösti van aardappel
  • voorjaarsgroente
  • gefermenteerde knoflook en een rode wijnsaus

Filet van scharrelkip uit Des Landes

28,50
  • met een vulling van eendenlever en pistache
  • polenta
  • seizoengroenten en een romige morillesaus

Zacht gegaarde kalfswang

29,50
  • met krokante kalfszwezerik
  • geroosterde uitjes
  • pommes fondant en een jus van grove mosterd

Simmentaler rund

32,50
  • Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus
Supplement gebakken eendenlever € 9,50

Dikke friet met mosterdmayonaise

4,50

Supplement gekookte asperges

9,50
  • van de Brabantse Wal met een garnituur van ei
  • peterselie
  • boterjus en Hollandaisesaus

Kaas

Vijf internationaal kazen

15,00
  • van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood en garnituren

Nagerechten

Warm chocoladetaartje

€12,50
  • met een vloeibare ganachevulling
  • gekarameliseerde banaan
  • pistache crème en vanille roomijs

Mousse van mango en kokos met spekkoek

€12,50
  • crèmeux van passievrucht
  • witte chocolade-crumble en sorbetijs van ananas

Luchtige ijsparfait van Manetti koffie

12,50
  • met witte chocolademousse
  • mandarijn en gezouten karamel

Crème Brûllée van tonkabonen

12,50
  • met diverse bereidingen van bloedsinaasappel en praline-roomijs

Menu Du Chef

Menu Du Chef is een dagelijks wisselend menu samengesteld uit de mooiste ingrediënten van het seizoen die de markt op dit moment te bieden heeft.

Drie gangen

42,50

Vier gangen

52,50

Vijf gangen

62,50

Zes gangen

72,50
High Tea & High Wine

Tijdens de lunch is er ook de mogelijkheid om te genieten van een geheel verzorgd High Tea of High Wine Arrangement

High Wine

Vanaf €37,50 p.p.

High Tea

27,50 p.p.
Vegetarisch

Ook is het mogelijk om op geheel vegetarische of veganistische wijze te genieten van het Menu Du Chef.

Diëten en allergieën

Onze gerechten kunnen allergenen stoffen bevatten. Bent u allergisch of heeft u een dieet, zegt u het ons. Wij zien het als een uitdaging om ook voor u een geweldige culinaire ervaring te geven.

*******

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als diner staan wij voor u klaar!