Ons Menu

Koude voorgerechten

Oesterij “Speciaal” nr. 3

Per stuk €4,00
  • Deze oester uit de Oosterschelde heeft een mooi uitgebalanceerde
  • zoetere smaak. Omdat het een special betreft
  • is de oester mooi vol. Dit zorgt voor een rijke romige smaakbeleving

Gemarineerde zalm

18,50
  • met een mousse van komkommer en gin
  • geroosterde prei
  • krokante venkel en rode ui

Vitello Tonnato

17,50
  • Dungesneden zacht gegaarde Gascogne kalfsstaartstuk van de Lindenhoff boerderij met tonijnmayonaise
  • zwarte olijvencrème en artisjok

Steak tartaar van het

20,50
  • Simmentaler rund met een tosti van eendenlever
  • gebakken kwarteleitje
  • truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

Terrine van zacht gegaarde wild zwijn

16,50
  • met ibericoham
  • cremeux van eendenlever en een frisse salade van zuurkool en granny smith appel

Salade van kreeft met

24,50
  • Coquille st Jacques
  • mango
  • avocado crème
  • in vanilleolie gemarineerde trostomaat
  • mayonaise van inktvis en groene tuinkruiden

Soepen

Krachtige ossenstaartbouillon

12,50
  • met een garnituur van eendenlever
  • oesterzwammen
  • bosui en madeira

Licht gebonden witlofsoep met gegrilde Coquille st. Jacques

12,50
  • Profiterolles en truffelroom

Warme voor- en tussengerechten

Hollandse haas

19,50
  • Klassieke hazenpeper met een schuim van aardappel
  • aardappelkaantjes en rode kool

In gistbeslag gefrituurde gamba’s

19,50
  • met een saus van gamba’s
  • tomaat
  • chilipeper en gekonfijte appel

Hoofdgerechten

Kreeft

Halve/Hele €29,50/49,50
  • Canadese kreeft met groenten uit het seizoen
  • gegratineerd met bearnaisesaus en een jus van schaal- en schelpdieren

Noordzee tong

Dagprijs
  • In roomboter gebakken Noordzee tong (450-500 gram) met Hollandaisesaus en Stellendamse garnalen

Rogvleugel

32,50
  • Gebakken rogvleugelfilet met een garnituur van tomaat
  • bosui
  • kappertjes en een botersaus van aceto balsamico
  • lamsoren
  • canapé van krokante zuurdesem en dragonmayonaise

Hert

32,50
  • Hertenrugfilet met hertenstoof in krokant waterdeeg met rode wijnsausvossenbessen en seizoengroenten

Fazant op Elzasser wijze

28,50
  • Halve fazant met zuurkool
  • aardappel
  • geroosterde buikspek en grove rookworst met een jus van mosterd en dragonolie

Gascogne Kalf

29,50
  • Zacht gegaarde kalfswang met krokante nootjes kalfszwezerik
  • geroosterde uitjes
  • seizoengroenten
  • pommes carré en een morillesaus

Simmentaler rund

32,50
  • Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus
Gebakken eendenlever supplement € 9,50

Dikke friet met mosterdmayonaise

4,50

Kaas

Kaas

6 soorten €15,00
  • Internationaal kaasplateau van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood

Kaas

4 soorten €10,00
  • Internationaal kaasplateau van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood

Nagerechten

Gemarineerde ananas

12,50
  • Gemarineerde ananas
  • mousse van ananas
  • crèmeux van passievrucht een ganache van witte chocolade en kokos en pure chocolade brownie

Flinterdun warm appeltaartje

12,50
  • met een bodem van roomboterkorstdeeg
  • een vulling van frangipane
  • Granny smith
  • vanillesaus en pralineroomijs

Crème Brûlée van vanille en tonkabonen

12,50
  • met gekarameliseerde hazelnoten en roomijs

Menu Du Chef

Menu Du Chef is een dagelijks wisselend menu samengesteld uit de mooiste ingrediënten van het seizoen die de markt op dit moment te bieden heeft.

Drie gangen

42,50

Vijf gangen

61,00

Vier gangen

52,50

Zes gangen

72,50
High Tea & High Wine

Tijdens de lunch is er ook de mogelijkheid om te genieten van een geheel verzorgd High Tea of High Wine Arrangement

High Wine

Vanaf €37,50 p.p.

High Tea

25,- p.p.
Vegetarisch

Ook is het mogelijk om op geheel vegetarische of veganistische wijze te genieten van het Menu Du Chef.

Diëten en allergieën

Onze gerechten kunnen allergenen stoffen bevatten. Bent u allergisch of heeft u een dieet, zegt u het ons. Wij zien het als een uitdaging om ook voor u een geweldige culinaire ervaring te geven.

*******

Take Away 

Restaurant de wachter maar dan thuis!

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als diner staan wij voor u klaar!