Ons Menu

 

Koude voorgerechten

Irish Mór oester no. 3

Per stuk €4,50
  • Strikte selectie van een hoogwaardige kwaliteitsoesters uit Ierland. De oester heeft een prachtige dikke gladde schelp met een mooie diepe cup en is vol en romig van smaak.

Schotse wilde zalm

18,50
  • korstdeeg
  • crème van piccalilly
  • groene puntasperge
  • gepekelde citroen en sojaparels

Vitello Tonnato

17,50
  • Dungesneden zacht gegaarde Gascogne- kalfsstaartstuk van de Lindenhoff boerderij met een mousse van tonijn
  • gedroogde tomaat
  • zwarte olijvencrème en artisjok

Steak tartaar van het

20,50
  • Simmentaler rund met een tosti van eendenlever
  • gebakken kwarteleitje
  • truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

Rilette van gekonfijte eendenbout

17,50
  • met gerookte eendenborstfilet
  • crèmeux van eendenlever
  • aceto balsamico
  • sinaasappel en een compote van blauwe vijgen

Salade van kreeft

26,50
  • met Coquille st Jacques
  • mango
  • avocado crème
  • in vanilleolie gemarineerde trostomaat
  • mayonaise van inktvis en groene tuinkruiden

Soepen

Krachtige ossenstaartbouillon

12,50
  • met een garnituur van eendenlever
  • oesterzwammen
  • bosui en madeira

Licht gebonden kreeftensoep

12,50
  • met ravioli van kreeft Stellendamse garnalen
  • venkel en Pernod

Warme voor- en tussengerechten

Anjou – duif

20,50
  • Rosé gebraden borstfilet
  • met een gekonfijt en daarna gefrituurd boutje
  • crème van bospeen
  • ingelegde meloesuitjes en een rode portsaus

In gistbeslag gefrituurde gamba’s

19,50
  • met een saus van gamba’s
  • tomaat
  • chilipeper en gekonfijte appel

Hoofdgerechten

Kreeft

Halve/Hele €29,50/52,50
  • Canadese kreeft met groenten uit het seizoen
  • gegratineerd met bearnaisesaus en een jus van schaal- en schelpdieren

In roomboter gebakken Noordzee tong

Dagprijs
  • (450-500 gram) met Hollandaisesaus en Stellendamse garnalen

Gebakken rogvleugelfilet

30,50
  • met een garnituur van tomaat
  • bosui en kappertjes
  • een botersaus van aceto balsamico een canapé van krokante zuurdesem en dragonmayonaise

Reerugfilet en een zacht gegaard stoofvlees

37,50
  • met een luchtige aardappelschuim
  • kaantjes van aardappel en een saus van citrus en rode fruitpeper

Filet van scharrelkip uit Des Landes

29,50
  • met een vulling van eendenlever en pistache
  • polenta
  • seizoengroenten en een romige morillesaus

Zacht gegaarde kalfswang

30,50
  • met krokante kalfszwezerik
  • geroosterde uitjes
  • pommes fondant en een jus van grove mosterd

Simmentaler rund

33,50
  • Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus
Supplement gebakken eendenlever € 9,50

Dikke friet met mosterdmayonaise

4,50

Kaas

Vijf internationaal kazen

15,00
  • van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood en garnituren

Nagerechten

Warm chocoladetaartje

€12,50
  • met een vloeibare ganachevulling
  • gekarameliseerde banaan
  • pistache crème en vanille roomijs

Mousse van mango en kokos met spekkoek

€12,50
  • crèmeux van passievrucht
  • witte chocolade-crumble en sorbetijs van ananas

Luchtige ijsparfait van frambozen

12,50
  • met citroencake
  • hangop van boerenland yoghurt
  • heldere karamel en gesuikerde pecannoten

Crème brûlée van amandel

12,50
  • crèmeux van amaretto
  • gel van citroen en ijs van witte chocolade

Menu Du Chef

Menu Du Chef is een dagelijks wisselend menu samengesteld uit de mooiste ingrediënten van het seizoen die de markt op dit moment te bieden heeft.

Drie gangen

45,00

Vier gangen

55,00

Vijf gangen

65,00

Zes gangen

75,00
High Tea & High Wine

Tijdens de lunch is er ook de mogelijkheid om te genieten van een geheel verzorgd High Tea of High Wine Arrangement

High Wine

Vanaf €37,50 p.p.

High Tea

27,50 p.p.
Vegetarisch

Ook is het mogelijk om op geheel vegetarische wijze te genieten van het Menu Du Chef.

Diëten en allergieën

Onze gerechten kunnen allergenen stoffen bevatten. Bent u allergisch of heeft u een dieet, zeg het ons. Wij zien het als een uitdaging om ook u een geweldige culinaire ervaring mee te geven.

*******

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als diner staan wij voor u klaar!