Ons Menu

Koude voorgerechten

Oesterij “Speciaal” nr. 3

Per stuk €4,00
  • Deze oester uit de Oosterschelde heeft een mooi uitgebalanceerde
  • zoetere smaak. Omdat het een special betreft
  • is de oester mooi vol. Dit zorgt voor een rijke romige smaakbeleving

Gemarineerde zalm

18,50
  • met een mousse van komkommer en gin
  • geroosterde prei
  • krokante venkel en rode ui

Dungesneden zacht gegaarde Gascogne- kalfsstaartstuk

17,50
  • van de Lindenhoff boerderij met een mousse van tonijn
  • gedroogde tomaat
  • zwarte olijvencrème en artisjok

Steak tartaar van het

20,50
  • Simmentaler rund met een tosti van eendenlever
  • gebakken kwarteleitje
  • truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

Terrine van gekonfijte scharrelkip

17,50
  • met dragon
  • Ibericoham
  • cremeux van eendenlever
  • een compote van gedroogde abrikoos en mosterdvinaigrette

Salade van kreeft met

24,50
  • Coquille st Jacques
  • mango
  • avocado crème
  • in vanilleolie gemarineerde trostomaat
  • mayonaise van inktvis en groene tuinkruiden

Soepen

Krachtige ossenstaartbouillon

12,50
  • met een garnituur van eendenlever
  • oesterzwammen
  • bosui en madeira

Licht gebonden kreeftensoep

12,50
  • met ravioli van kreeft Stellendamse garnalen
  • venkel en Pernod

Warme voor- en tussengerechten

Hollandse haas

19,50
  • Klassieke hazenpeper met een schuim van aardappel
  • aardappelkaantjes en rode kool

In gistbeslag gefrituurde gamba’s

19,50
  • met een saus van gamba’s
  • tomaat
  • chilipeper en gekonfijte appel

Hoofdgerechten

Kreeft

Halve/Hele €29,50/49,50
  • Canadese kreeft met groenten uit het seizoen
  • gegratineerd met bearnaisesaus en een jus van schaal- en schelpdieren

Kabeljauwrugfilet onder een aromatische kruidenkorst

28,50
  • van o.a. hazelnoot en peterselie
  • stampotje van aardappel & prei met een romige botersaus van tomaat

Gebakken rogvleugelfilet

32,50
  • met een garnituur van tomaat
  • bosui en kappertjes
  • een botersaus van aceto balsamico een canapé van krokante zuurdesem en dragonmayonaise

Hert

32,50
  • Hertenrugfilet met hertenstoof in krokant waterdeeg met rode wijnsausvossenbessen en seizoengroenten

Filet van scharrelkip uit Des Landes

28,50
  • met een vulling van eendenlever en pistache
  • polenta
  • seizoengroenten en een romige morillesaus

Zacht gegaarde kalfswang

29,50
  • met krokante kalfszwezerik
  • geroosterde uitjes
  • pommes fondant en een jus van grove mosterd

Simmentaler rund

32,50
  • Tournedos van de runderhaas met truffeljus en bearnaisesaus
Supplement gebakken eendenlever € 9,50

Dikke friet met mosterdmayonaise

4,50

Kaas

Kaas

5 soorten €15,00
  • Internationaal kaasplateau van kaasaffineur Bourgondisch Lifestyle met dadel- vijgenbrood en garnituren

Nagerechten

Warm chocoladetaartje met een vloeibare ganachevulling

€12,50
  • crèmeux van mango en passievrucht
  • gezouten hazelnoten en sorbetijs

Savarin van vanille en gekarameliseerde pistache

€12,50
  • compote van appel & rozijnen
  • ijs van stoofpeer
  • vanillesaus en een crumble van Bastognekoek

Luchtige ijsparfait van Manetti koffie

12,50
  • met witte chocolademousse
  • mandarijn en gezouten karamel

Crème Brûllée van kardemom

12,50
  • met gekonfijte sinaasappelsnippers en vanille roomijs

Menu Du Chef

Menu Du Chef is een dagelijks wisselend menu samengesteld uit de mooiste ingrediënten van het seizoen die de markt op dit moment te bieden heeft.

Drie gangen

42,50

Vier gangen

52,50

Vijf gangen

62,50

Zes gangen

72,50
High Tea & High Wine

Tijdens de lunch is er ook de mogelijkheid om te genieten van een geheel verzorgd High Tea of High Wine Arrangement

High Wine

Vanaf €37,50 p.p.

High Tea

25,- p.p.
Vegetarisch

Ook is het mogelijk om op geheel vegetarische of veganistische wijze te genieten van het Menu Du Chef.

Diëten en allergieën

Onze gerechten kunnen allergenen stoffen bevatten. Bent u allergisch of heeft u een dieet, zegt u het ons. Wij zien het als een uitdaging om ook voor u een geweldige culinaire ervaring te geven.

*******

Take Away 

Restaurant de wachter maar dan thuis!

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als diner staan wij voor u klaar!