Groepen en partijen

Groepen & Partijen

Groepen

Het restaurant biedt ruimte aan 50 gasten, maar voor grote(re) gezelschappen heeft Restaurant De Wachter nog een belangrijke troef in handen: de grote (mogelijk) overdekte, en verwarmde, tuin met geheel verwarmde en af te sluiten tuinkamer. In de winterperiode is er ruimte voor maximaal 60 gasten,  en in de zomerperiode van april t/m oktober voor 200 gasten, voor het houden van bijeenkomsten, feesten en partijen.

Ook als trouwlocatie heeft men de tuin van Restaurant De Wachter inmiddels gevonden en zijn er al vele bruidsparen die hun huwelijk hier in hebben laten zegenen en elkaar het jawoord hebben gegeven.

Mogelijkheden

Bij mooi weer is het mogelijk gebruik te maken van het terras in open lucht. Daarnaast kan de tuinkamer volledig geopend worden aan de zijkanten. Bij minder weer kan de tuinkamer afgesloten en verwarmd worden, en is er de mogelijkheid het gehele achtergelegen terras te overdekken en te verwarmen, om het u op deze manier zo aangenaam mogelijk te maken.

Partijen

Partijen

Regelmatig mogen wij grote partijen bedienen die gebruik willen maken van speciale arrangementen. Zeer populair zijn onze grill arrangementen, waarbij wij gebruik kunnen maken van open vuur d.m.v. een hout gestookte O-fire, Big Green Egg en onze Josper Grill.

Daarnaast zijn er mogelijkheden voor besloten Diners, Walking Dinners, Verjaardagen, Recepties en Dessert buffetten, High Tea- en High Wine arrangementen.

Mogelijkheden

Bent u van plan iets te organiseren en benieuwd naar wat Restaurant De Wachter hierin voor u kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op zodat wij u verdere informatie en op maat advies kunnen geven.

Wat onze gasten over ons zeggen