Over de Wachter

Maak kennis met…

Restaurant De Wachter: een sfeervol restaurant met open keuken, een schitterende verwarmde tuinkamer en een stijlvolle ambiance. Met een brigade die gastronomie, service en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan, nemen eigenaren Michel (chef-kok) en Marijke (gastvrouw) u mee op een culinaire reis door de Franse keuken.

Ambacht en Passie

De kennis van het ambacht, de passie die is ontstaan uit ervaringen en de persoonlijke eisen en wensen over hoe het zou moeten zijn: Dat brengen Michel en Marijke in praktijk.  Op een strikt eigen en persoonlijke wijze. Puur en ongecompliceerd, waarbij ambacht en passie het handelsmerk is.

Verser dan vers

Luidt het dagelijkse motto bij Restaurant De Wachter. Waar de markt elke dag de mooiste producten biedt, daar moet je met minder geen genoegen nemen, klinkt de tegeltjeswijsheid van Michel. Zo omarmt de chef vol passie de Franse keuken met de mooiste seizoensproducten die de omgeving hem te bieden hebben, iedere dag weer.

Wijn-Spijscombinaties

Gerechten evolueren voortdurend. Hierdoor is de perfecte balans vinden tussen gerecht & wijn, en deze ook over kunnen brengen aan de gast, met al zijn of haar wensen, als het bespelen van een symfonie, waarbij Jens (sommelier) de dirigent is.

Gastvrijheid

De beleving die Restaurant De Wachter biedt, komt voort uit het samensmelten van passie, ambacht én gastvrijheid. Een ongedwongen sfeer creëren, waarin gasten zich thuis voelen, onvergetelijke herinneringen opdoen, en het liefst ook nog een keer terug willen komen. Dat is ons streven!

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als met diner staan wij voor u klaar!

Wat onze gasten over ons zeggen