Ons Menu

 

Bites

Pata Negra dungesneden 40 gram

16,00
  • Iberico eikel-gevoede ham 100 % Iberisch ras uit Los Pedroches / 36-48 maanden gerijpt

Irish Mór oester no. 3

Per stuk €5,25
  • Strikte selectie van een hoogwaardige kwaliteitsoesters uit Ierland. De oester heeft een prachtige dikke gladde schelp met een mooie diepe cup en is vol en romig van smaak.

 

Koude voorgerechten

Ceviche van zeebaars met Japanse dressing

22,50
  • zoetzure groenten
  • sesammayonaise
  • crumble van wasabi en sorbet van avocado

Geroosterde koningsoesterzwam met miso

19,50
  • gebakken rettich
  • koolrabi
  • dressing van shiso en krokantje van gekarameliseerde ui

Steak tartaar van het Black Angus rund

24,50
  • met een tosti van eendenlever
  • aardappelkaantjes en bieslook
  • gebakken kwarteleitje
  • truffelmayonaise en een crème van geroosterde ui

Terrine van sousvide gegaarde fazantenborstfilet & ganzenlever

26,50
  • met een salade van knolselderij
  • walnoten
  • rozijnen
  • truffelvinaigrette en sorbet van Griekse yoghurt

Salade van Europese-kreeft met gebakken Coquille Stint Jacques,

29,50
  • marshmallow van komkommer
  • olijvenmayonaise
  • gepekelde radijs en een dressing van kreeftenolie
  • yuzu en dragon

Soepen

Krachtige ossenstaartbouillon

13,50
  • met eendenlever
  • oesterzwammen
  • bosui en Madeira

Licht gebonden romige kreeftensoep

13,50
  • met ravioli van kreeft
  • Stellendamse garnalen
  • venkel en Pernod

Warme voor- en tussengerechten

Zacht gegaarde wildzwijnsnek

22,50
  • gelakt met hoisin-saus en structuren van schorseneren

In gistbeslag gefrituurde gamba’s

22,50
  • met een saus van gamba’s
  • tomaat
  • chilipeper en gekonfijte appel

Hoofdgerechten

Europese-kreeft (400-500 gram)

Halve/Hele €34,50/59,50
  • met seizoen-groenten
  • bearnaisesaus en een jus van schaaldieren

Op de huid gegrilde snoekbaarsfilet

34,50
  • met zuurkool
  • Noilly Prat-botersaus en krokante katenspekjes

Hazenrugfilet met klassieke hazenpeper

38,50
  • schuim van aardappel
  • aardappelkaantjes en een rode kool compote

Zacht gegaarde kalfswang

37,50
  • met een mousseline van aardappel een garnituur van wortel en selderij
  • een saus van Moutarde de Meaux en dragonolie

In roomboter gebakken Noordzeetong (400-450 gram)

57,50
  • met Hollandaisesaus en Stellendamse garnalen

Rugfilet van hert met dukkah

39,50
  • rode wijnsaus
  • vossenbessen en wildgarnituren

Dikke friet met mosterdmayonaise

5,50

Tournedos van het Black Agnus rund

40,50
  • met truffeljus en bearnaisesaus

Gebakken eendenlever op briochebrood

12,50

Kaas

Vijf internationaal kazen

17,50
  • Een keuze uit nationale en internationale kazen van dit seizoen samengesteld door onze kaasaffineur van “Kaasfort Amsterdam”

Nagerechten

Red velvet cake met witte chocolade

€13,50
  • yuzu-gel
  • crumble van pistache en matcha
  • sorbetijs van rozenwater en framboos

Gemarineerde ananas met een mousse van kokos

€13,50
  • crèmeux van passievrucht
  • pure chocolade brownie en sorbetijs van tropisch fruit

Luchtige ijsparfait van pecannoten

13,50
  • en tonkabonen met een saus van citrus en “likeur 43” sabayon

Crème brûlée met lavendel

13,50
  • crèmeux van honing
  • gel van bloedsinaasappel en vanille roomijs

Menu Du Chef

Menu Du Chef is een dagelijks wisselend menu met zorg samengesteld uit de mooiste ingrediënten van het seizoen die de markt op dit moment te bieden heeft.

Voor wijzigingen in het menu en kaas i.p.v. dessert berekenen wij een meerprijs.

 

Drie gangen

49,50

Vier gangen

59,50

Vijf gangen

69,50

Zes gangen

79,50
High Tea & High Wine

Tijdens de lunch is er ook de mogelijkheid om te genieten van een geheel verzorgd High Tea of High Wine Arrangement

High Wine

Vanaf€ 42,00 pp
Halve glazen wijn € 42,00 pp / Hele glazen wijn € 52,00 pp Vier glazen wijn met bijpassende gastronomische seizoen specialiteiten in menuvorm geserveerd.

High Tea

32,00 p.p.
Vegetarisch

Ook is het mogelijk om op geheel vegetarische wijze te genieten van het Menu Du Chef.

Diëten en allergieën

Onze gerechten kunnen allergenen stoffen bevatten. Bent u allergisch of heeft u een dieet, zeg het ons. Wij zien het als een uitdaging om ook u een geweldige culinaire ervaring mee te geven.

*******

Wanneer mogen wij u verwelkomen?

Zowel met lunch als diner staan wij voor u klaar!